Wat kun je verwachten

2021-09-27


Een fotoshoot boeken doe je natuurlijk niet zomaar. Voordat je beslist te investeren in een fotoshoot wil je natuurlijk wel weten wat je allemaal kunt verwachten en hoe het allemaal werkt. Daarom leg ik je in dit blog graag in een paar stappen uit wat je allemaal kunt verwachten. 

1. Kennismakingsgesprek
Het klinkt gek, maar het eindresultaat van jouw portret valt of staat met hoe wij na dit gesprek afscheid nemen. Voelt het alsof ik een van je vriendinnen zou kunnen zijn? BINGO!!

2. Sessie uittekenen
Dat hoef je niet zelf te doen, maar ik hoor graag welke ideeen je zelf hebt. Het kennismakings-gesprek geeft me al een heel duidelijk beeld van hoe ik jou wil fotograferen. Dat wil ik niet vergeten, daarom teken ik een aantal basiscomposities uit.

3. Fotoshoot
D-Day, we are going to have so much fun!! Kies je voor visagie, dan word je eerst lekker in de watten gelegd door één van mijn profesionele visagisten. Daarna ga ik je fotograferen, terwijl ik je fotografeer begeleid ik je door alle poses heen.

4. Nabewerking
Na de fotoshoot leg ik direct de camera aan mijn computer. Alles zit nog vers in mijn geheugen dus nu is het moment (en ik kan ook niet langer wachten) om de eerste ruwe selectie te maken. Daarna volgen nog 2 selecties voordat ik de eindselectie ga nabewerken. 

5. Portretten naar fotolab
Eigenlijk is dit een verrassing, dus meer dan dit zeg ik er niet over. 

6. Presentatie
Super spannend!! Vandaag krijg je eindelijk jouw fantastische portretten te zien en kun je beslissen of en welke portretten je wilt kopen.

7. Levering order
Nope, je kon niet kiezen, je vond de portretten super gaaf en wilde ze allemaal hebben. Dus kom het moment dat jij je portretten eindelijk ontvangt en een prachtige plek in je woning kunt geven.

Oh ik kan niet wachten om je voor mijn camera te hebben. Talk to you soon! Boek hier jouw kennismakingsgesprek.