Own Who You Are Fotoshoot


Empowering Fotografie

 

Katja Diroen Fotografie staat voor in je kracht staan. Ik wil een nieuw criterium neerzetten in de wereld, zodat jij jouw eigen imperfecties weer mooier gaat vinden dan het perfecte plaatje. En waar gelijkwaardigheid en persoonlijke groei centraal staan. Met mijn #liefdevoorfotografie help ik je meer controle over je leven te krijgen. Door vrouwelijke, authentieke, eerlijke en krachtige beelden van je te maken, word je echt gezien en ga jij jouw plek claimen, omdat je erin gelooft dat je er mag zijn.

 

 

Waarom je kiest voor Katja Diroen

 

  • Een vrouwelijke fotograaf die weet hoe belangrijk het is dat jij je op je gemak voelt, die luistert, met je meedenkt, wilt begrijpen wie jij bent, wat je wilt en zich in jou kan verplaatsen.

  • Mijn portretten verdienen zijn kracht omdat jij je open durft te stellen, zodat ik jou beter kan leren kennen. Tijdens een 1-op-1 gesprek geef jij mij een beeld van de vrouw die jij bent.

  • Als specialist weet ik hoe ik jou moet fotograferen, zowel je sterke als je zwakke punten. En al tijdens de fotoshoot ervaar jij hoe het is om je plek op te eisen, to #ownwhoyouare

  • Jij en ik willen beide hetzelfde, met behulp van authentieke, eerlijke en krachtige beelden, jou in je kracht zetten en je laten groeien, zodat je voelt en gelooft dat je er mag zijn en jouw plek durft te claimen. 

  • Met mijn #liefdevoorfotografie en jarenlange ervaring in het fotograferen van vrouwen, mag ik mijzelf ‘de specialist in het fotograferen van vrouwen’ noemen.

 

Bel me voor een vrijblijvend consult, zodat je me van alles over jezelf kunt vertellen en over hoe jij gefotografeerd wilt worden.

 

Boekingsinformatie:

Info@katjadiroen.nl

06-51941027

 


 

Algemene voorwaarden