Over Katja


Mijn verhaal

 

Al vanaf mijn 15e kamp ik met diverse eetstoornissen, en ging ik van anorexia naar een eetbuistoornis. Waar ik op mijn 19e geen hulp accepteerde voor mijn probleem, heb ik dat nu wel gedaan.

 

Ik ben zo ontzettend blij dat ik de stap genomen heb om iets te doen aan mijn probleem! Het heeft me veel over mijzelf geleerd, maar het heeft me vooral sterker gemaakt.

 

De afgelopen 23 jaar heb ik veel dingen niet gedurfd. En nu na bijna een jaar, voel ik me zekerder van mijn zaak, heb ik weer vertrouwen in wie ik ben. De camera ga ik niet meer uit de weg, tegenwoordig durf ik mijzelf te laten zien en durf ik mij kwetsbaar op te stellen. Ik weet dat dit de manier is waarop de mensen om mij heen mij zien en waarom zij onvoorwaardelijk van mij houden. Ik heb zo hard gevochten om te komen waar ik nu ben, dat ik met andere ogen naar mijzelf kijk. Ik kan weer zien dat ik meer ben dan een nummer op de weegschaal, ik zie mijzelf.

 

Inmiddels geloof ik erin, dat door tijd en moeite te nemen voor mijzelf, ik laat zien dat ik belangrijk ben, dat ik het waard ben!

 

En dat, lieve jij, dat gun ik jou ook!!

Vertel mij jouw verhaal!  Laat mij zien waar jouw kracht zit, zodat ik mooie portretten van jou kan maken. Ik wil jou laten zien hoe andere jou zien. Ik wil je te laten zien dat jij trots kunt zijn op wie je bent en waar jij nu staat. 

 

Omdat ik vind dat jij niet alleen uit je comfortzone hoeft te komen, heb ik het voortouw genomen en een korte video over mijzelf gemaakt. 

 

Wil je niks missen? Volg mij dan op een van de onderstaande social media kanalen.