Over Katja Diroen


De vrouw achter de camera

 

Mijn naam is Katja Diroen, ik ben geboren in 1977 en opgegroeid in Nijmegen, Wijchen en Arnhem. In Arnhem werd ik volwassen, verliefd, echtgenote, moeder, vriendin en fotograaf.

 

In mijn gezellige en lichte studio fotografeer ik met een flinke dosis lef, passie en aandacht iedereen die voor mijn camera komt.

 

Ik hou ervan om creatief bezig te zijn, of het nou om een themed portretsessie gaat of een zakelijke portretsessie, samen creeren we iets waar jij trots op kunt zijn. Het is mijn nummer 1 taak om het jou naar je zin te maken, zodat jij je op je gemak voelt en jezelf durft te zijn voor mijn camera.

 

 

Wanneer mijn klant een giechelbui krijgt, emotioneel of blij wordt bij het zien van haar portretten, dan heb ik mijn doel bereikt en ga ik met een enthousiast en voldaan gevoel naar huis. Er is geen enkele andere baan die dit voor mij kan evenaren!

 

Wil je niks missen?

Volg Katja Diroen Fotografie dan op een van de onderstaande social media kanalen.