Over Katja Diroen


De vrouw achter de camera

 

Mijn naam is Katja Diroen, ik ben geboren in 1977, opgegroeid in Nijmegen, Wijchen en Arnhem. In Arnhem werd ik volwassen, verliefd, trouwde ik met mijn grote liefde, werd ik moeder van 2 prachtige kinderen en opende ik mijn eigen studio.

 

Ik geloof in de kracht van een goede foto! Ik vind het belangrijk dat jij je bij mij op je gemak voelt, zodat jij jezelf durft te zijn voor mijn camera en ik van jou mooie portretten kan maken, om je te laten zien hoe andere jou zien. Wanneer vrouwen hun ware schoonheid herontdekken, zie ik tranen! En er is geen baan die ik hiervoor zou inruilen.

 

Ik hou ervan creatief bezig te zijn, dus of het nu om een thema fotosessie gaat of om een zakelijke portretsessie. Samen met jou creer ik iets waar jijj trots op zal zijn.

 

En, omdat jij niet alleen uit je comfortzone hoeft te komen, heb ik het voortouw genomen en een korte video over mijzelf gemaakt. 

 

Wil je niks missen?

Volg mij dan op een van de onderstaande social media kanalen.