Over Katja Diroen


De vrouw achter de camera

 

Ik ben Katja Diroen, geboren in 1977, opgegroeid in Nijmegen, Wijchen en Arnhem. In Arnhem werd ik volwassen, verliefd, trouwde ik met mijn grote liefde, werd ik moeder van 2 prachtige kinderen en opende ik mijn eigen studio.

 

Ik hou ervan creatief bezig te zijn, dus of het nu om een thema fotosessie gaat of om een zakelijke portretsessie. Samen met jou creer ik iets waar jijj trots op zal zijn.

 

Ik vind het belangrijk dat jij je bij mij op je gemak voelt, zodat jij jezelf durft te zijn voor mijn camera en ik van jou de mooiste portretten kan maken. Om je te laten zien hoe andere jou zien. Ik zie tranen, ik zie mensen die hun ware schoonheid herontdekken, en er is geen andere baan die mij deze voldoening geeft.

 

 

Wil je niks missen?

Volg mij dan op een van de onderstaande social media kanalen.