Inspiratiegesprek


Jij bent het waard!

 

"Ik ga jou met andere ogen naar jezelf laten kijken, zodat jij trots kunt zijn op de vrouw die jij bent."

 

Ben jij een vrouw met een verhaal en wil jij......

- Trots zijn op de toekomst die voor je ligt?

- Voelen dat je mag zijn wie je wilt zijn?

- Trots zijn op wat je bereikt hebt?

- Een inspirerend voorbeeld zijn voor anderen?

 

PLAN EEN INSPIRATIEGESPREK!

 

 

Herken jij dit?

 

Ik ben 15 kg te zwaar. Nee, ik wil alleen de kinderen op de foto. Of deze, ik plak niet op foto's.

 

Als je het mij vraagt, allemaal smoesjes om het niet te doen. Maar wat als ik je zeg dat ik jou zo kan fotograferen dat jij van de camera af knalt! Jij met andere ogen naar jezelf kijkt en trots mag zijn op de vrouw die jij bent.

 

Al die smoesjes weerhouden jou van het besef dat jij mooit bent zoals jij bent. Je bent prachtig, dus wacht niet tot jij je realiseert dat het te laat is.

 

 

Kom in actie!

 

Ga ervoor! Gooi al je nee's overboord en zeg volmondig ja tegen een verwenmoment voor jezelf.

 

Want als je niets doet, dan......

- Zul je nooit ontdekken hoe mooi je eigenlijk bent.

- Maak je al je successen onbelangrijk.

- Zul je nooit ontdekken voor wie een inspiratie bent.

- Ontdek je niet wat een mooi portret kan betekenen voor je innerlijk,  

  zelfvertrouwen en geest.

 

PLAN JOUW GRATIS 

INSPIRATIEGESPREK! (T.W.V. €125,-)

 

 

 

Ik fotografeer niet iedereen......

 

Herken jij je in het volgende?

 

Ik fotografeer uitsluitend vrouwen die in zichzelf willen investeren. Jij bent bereid tijd vrij te maken voor jezelf, je kwetsbaar op te stellen, ja tegen jezelf te zeggen, te laten zien dat jij belangrijk bent, iet te doen wat je eng vind, je te commiteren.

 

Je hebt een verhaal te vertellen. Met jouw verhaal wil jij een voorbeeld en inspiratie zijn voor anderen. Je wilt gehoord worden door de mensen die belangrijk zijn voor jou, maar ook voor de mensen die zichzelf herkennen in jou verhaal.

 

Je wilt loskomen van al je beperkte en negatieve gedachten. Jij bent klaar met het duiveltje op je schouder, die jou hoofd praktisch dagelijks vult met beperkte en negatieve gedachten over je lichaam, je relatie, je werk, je talenten etc. en wilt werken aan een positiever zelfbeeld.

 

Je wilt jezelf herontdekken. Jij bent op zoek naar wie je nu bent, na al die veranderingen, waar ligt nu jouw kracht en waar ben jij trots op.

 

 

Hoe anderen het ervaarde.

 

"Ik ben Henrike, jeugdarts, echtgenoot en moeder. Ik sta voor mijn vak als jeugdarts, ik wil altijd beter worden.

 

Ik geloof dat kinderen en jongeren die gezond en veilig kunnen opgroeien een stevigere basis hebben als volwassene.    Ik ben zo trots op het eind-resultaat, de foto's zijn prachtig.      

 

Katja zorgt voor het hele plaatje, gesprek, drankje, hapje. Ze stelt je op je gemak. Ze bereid zich voor op de shoot, maar improvissert ook. Ik vond het heel leuk en ontspannen om met haar samen te werken. Ik zou dit elke vrouw aanbevelen, het is een cadeautje voor jezelf!" 

 

 

"Ik ben Monique, kledingstylist. Ik geef mensen een podium, groot of klein. Ik geloof in de kracht van kleding en hou ervan om mensen die mooiste versie van zichzelf te laten zien.

 

Ik voel dat ik in een groei-periode zit, qua bedrijf maar ook persoonlijk. Nu heb ik het groter denken en gevoel wel, in tegenstelling tot een tijdje geleden. 

 

Katja maakt foto's die je écht laten zien. Tijdens de fotoshoot kwam ik naar voren en niet alles eromheen. Dat vind ik echt haar grootste kracht. Katja is heel toegankelijk en fijn in omgang."

 

 

Own Who You Are!

 

Het wordt hoog tijd dat jij, net als iedereen, gaat zien dat jij onweerstaanbaar en van onschatbare waarde bent. Tijd voor een gratis inspiratiegesprek (t.w.v. €125,-) om te ontdekken, welke stappen ervoor nodig zijn, zodat jij met andere ogen naar jezelf gaat kijken.

 

 

 

 

Boek NU jouw inspiratiegesprek  en vertel mij:

Waarom jij een inspiratiegesprek wilt, en waarom juist nu?

 

 

 

Bedankt, Ik heb je bericht ontvangen. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.
Inspiratiegesprek

Laurens Jansz Costerstraat 3
6827 AR Arnhem

0031(0)6-54994117
info@katjadiroen.nl