FaQ


Staat je vraag er niet tussen, neem dan gerust contact op of bel 06-54994117.

 

TIjdens het vrijblijvende inspiratiegesprek, dat telefonisch, via Skype of FaceTime plaats vind, kan je mij jouw verhaal vertellen en kan ik je beter leren kennen. Ook vertel ik je wat je kunt verwachten, en als je interesse hebt vertel ik je ook over de investering. Dit eerste gesprek is van groot belang voor onze verdere samenwerking.

 

De portretten die gemaakt zijn, worden door mij uitgezocht, daarna zal ik de mooiste portretten, waar nodig bewerken. 

 

Originele onbewerkte bestanden worden nooit overhandigd!

Katja Diroen Fotografie heeft het recht om de foto's, welke gemaakt zijn tijdens een fotoshoot, te gebruiken voor eigen promotie. Dit kan zijn: plaatsing op website, blog, social media en/of drukwerk, stockhouses, exposities, boekwerk en inzending voor fotowedstrijden. 

 

Onbewerkte foto's worden niet geleverd.

 

Op alle rechtsbetrekkingen van Katja Diroen Fotografie zijn de algemene voorwaarden van DuPho van toepassing. Toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden van de wederpartij wordt hierbij uitdrukkelijk van de hand gewezen. 

Betalingen geschieden uitesluitend per factuur en per overboeking doch binnen 14 dagen na factuurdatum. 

 

Ter bevestiging van de reservering dient een aanbetaling van 25% van het totale factuurbedrag, binnen 7 dagen na factuurdatum, doch uiterlijk 1 dag voor de fotosessie voldaan te zijn.

 

De overige 75% dient binnen 30 dagen na de portretsessie, maar voor ontvangst van de digitale portretten, te zijn bijgeschreven op mijn rekening.

 

Voor beide bedragen ontvang je een separate factuur.

 

 

 

 

 

 

Ja, sinds 21-01-2020 staat Katja Diroen Fotografie geregisteerd als erkend leerbedrijf bij het Beroepsonderwijs Bedrijfsleven.

 

Vanaf nu kun je stage lopen voor de leerplaatsen:

- Fotograaf

- Medewerker Fotografie.

 

Wil je weten of de stageplaats vrij is, stuur dan even een mail naar info@katjadiroen.nl