Tarieven


Portretsessie                                                    € 240,-

 

Visagie is mogelijk tegen meerprijs    € 150,-

 

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.

 

Portretten (digitaal / print) zijn niet inbegrepen in de prijs. Deze worden apart in rekening gebracht. De prijzen beginnen bij € 100,- en lopen op vanaf daar.  Wat je koopt is volledig aan jou, maar dat beslis je pas als ik je jouw prachtige portretten heb laten zien.

 

Na de boeking

 

Nadat je jouw portretsessie hebt geboekt ontvang je van mij een factuur voor de portretsessie. Deze dient als bevestiging van jouw reservering en dient uiterlijk 1 dag voor de portretsessie op mijn rekening te zijn bijgeschreven. 

 

Na de portretsessie selecteer ik de mooiste portretten die ik vervolgens stuk voor stuk zorgvuldig na-bewerk. Besluit je na het zien van jouw prachtige portretten 1 of meerdere portretten te bestellen, dan ontvang je van mij eerst een betalingsverzoek. Levering van bestelde producten vind pas plaats na ontvangst van de betaling.

 

Er worden nooit onbewerkte beelden (digitaal / print) vrijgegeven nog geleverd.

 

Hahnemühle Fine Art papier

 

Hahnemühle Fine Art papier is gegarandeerd bestand tegen veroudering, zuurvrij en vegan. Bovendien is het duurzaam geproduceerd vanaf de katoenvezel tot het transport. Het mooiste resultaat krijgt u wanneer u de print vrij in de lijst hangt, zo kunt u niet alleen genieten van het prachtige portret maar ook van het geweldige papier waarop uw portret geprint is.

 

 

Boekingsinformatie:

info@katjadiroen.nl

06-54994117

 


 

KvK: 52883698

BTW-ID: NL001872542B72

 

Op alle rechtsbetrekkingen van Katja Diroen Fotografie zijn de algemene voorwaarden van DuPho van toepassing.

Own Who You Are