Own Who You Are Fotoshoot


Empowering Fotografie

 

Door authentieke, eerlijke en krachtige portretten van jouw natuurlijke schoonheid, vrouwelijkheid, zelfverzekerdheid, persoonlijkheid en uitstraling te maken, laat ik een blijvende indruk achter op jouw visuele geheugen. Zodat jij meer zeggenschap krijgt over situaties en gebeurtenissen die belangrijk voor je zijn. #ownwhoyouare

 

 

Waarom je kiest voor Katja Diroen

 

  • Een vrouwelijke fotograaf die weet hoe belangrijk het is dat jij je op je gemak voelt, die luistert, met je meedenkt, wilt begrijpen wie jij bent, wat je wilt en zich in jou kan verplaatsen.

  • Mijn portretten verdienen zijn kracht aan jou! Omdat jij je, tijdens een 1-op-1 gesprek met mij, open durft te stellen en laat zien, kan ik jou beter leren kennen.

  • Als specialist weet ik hoe ik jou moet fotograferen, zowel je sterke als je zwakke punten.

  • Jij en ik willen beide hetzelfde, met behulp van authentieke, eerlijke en krachtige beelden, laten zien dat jij een verhaal te vertellen hebt.

  • Met mijn #liefdevoorfotografie en jarenlange ervaring, mag ik mijzelf ‘de specialist in het fotograferen van vrouwen’ noemen.

 

Bel me voor een vrijblijvend consult, zodat je me van alles over jezelf kunt vertellen en over hoe jij gefotografeerd wilt worden.

 

Boekingsinformatie:

Info@katjadiroen.nl

06-54994117

 


 

Algemene voorwaarden