FaQ


Waarom is er een pre-consultatiegesprek?

TIjdens het pre-consultatiegesprek, dat in de studio plaats vind, kun je je wensen kenbaar maken en verteld fotografe Katja Diroen wat je van haar kunt verwachten tijdens de portretsessie. Kun je een kijkje nemen in de studio, bespreken we de styling en make-up en leggen we de datum van de fotoshoot vast.  

 

Hoe lang duurt een fotoshoot?

Gemiddeld zijn we ruim 3 tot 4 uur bezig met de complete portretsessie.

 

Worden de foto's bewerkt?

De foto's die gemaakt zijn worden door mij uitgezocht, de mooiste portretten worden allemaal bewerkt. Originele bestanden worden nooit overhandigd.

 

Kan ik ook digitale bestanden kopen?

Bij de aankoop van elke afdruk ontvang je automatisch het digitale bestand, in het formaat van de afdruk en op hoge resolutie.

 

Katja Diroen Fotografie heeft het recht om de foto's, welke gemaakt zijn tijdens een fotoshoot, te gebruiken voor eigen promotie. Dit kan zijn: plaatsing op website, blog, social media en/of drukwerk, stockhouses en inzending voor fotowedstrijden. Wil je dit liever niet, geef dit dan even aan tijdens het pre-consultatiegesprek of de fotoshoot.

 

Op alle rechtsbetrekkingen van Katja Diroen Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden DuPho van toepassing. Toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden van de wederpartij wordt hierbij uitdrukkelijk van de hand gewezen. 

 

Staat je vraag er niet tussen, neem dan gerust contact op of bel 06-54994117.